Wat

Als u ondersteuning en advies nodig heeft op het gebied van telecommunicatie, dan helpt Comiq u graag verder. Van strategiebepaling via bedrijfskundige, functionele en technische adviezen tot aan begeleiding bij implementatie, oplevering en nazorg. Maar u kunt ook voor iedere afzonderlijke fase in het telecomproject bij Comiq terecht.

Totale begeleiding
Comiq kan u begeleiden gedurende het gehele traject. Wij zijn geen bedrijf dat u na de productie van prachtige plannen er verder alleen voor laat staan. Als u niet genoeg kennis in huis heeft of het zelf te druk heeft met de dagelijkse werkzaamheden, dan kan Comiq ervoor zorgen dat alles van A tot Z geregeld wordt. Dat wil zeggen van voorbereiding via implementatie tot aan de nazorg.

In alle gradaties
Maar, horen wij sommigen zeggen, wij hebben zelf toch heel wat kennis en capaciteit in huis. We missen echter alleen de ervaring. Comiq biedt ook begeleiding bij projecten die u zelf uitvoert. Wij zorgen voor de kwaliteitscontrole, attenderen u op potentiële gevaren of juist op mooie kansen. Daarnaast hebben wij veel kennis van en ervaring met de markt. Zo houdt u de kwaliteit hoog en de externe kosten zo laag mogelijk.

Afzonderlijke fasen
Maar u kunt natuurlijk ook onze hulp inschakelen voor elke afzonderlijke fase in het traject. Het kan bijvoorbeeld zo zijn dat u alleen ondersteuning wenst in de implementatiefase. Ook dan kunt u rekenen op een waardevol advies en een goede ondersteuning. De kwaliteitscontrole van een terzake kundig projectmanager tijdens implementatie is van onschatbare waarde.

Werkzaamheden
Comiq houdt zich bezig met werkzaamheden op het gebied van telecommunicatie in de breedste zin des woords. Zo kunt u bijvoorbeeld denken aan het volgende.
Diensten


Producten

Als u meer wilt weten over deze of andere onderwerpen, neem dan contact met ons op voor een vrijblijvende en verhelderende uitleg.