Waarom

Zonder dat u het soms in de gaten hebt, loopt u achter op de mogelijkheden van vandaag. Door een korte scan uit te laten voeren, kunt u zien of uw bedrijfsprocessen beter kunnen en of deze wellicht beter ondersteund kunnen worden door de techniek. Uw rendement zou behoorlijk kunnen toenemen. Comiq is een professioneel bedrijf dat u hierbij uitstekend kan begeleiden. Maar misschien denkt u: waarom is Comiq dan de juiste partner?

Brede kennis en ervaring
Wij houden ons op een zeer breed vlak bezig met telecommunicatie en hebben daarvoor de juiste kennis en ervaring in huis. Die ervaring hebben we opgebouwd door samenwerking met zowel kleine bedrijven als grote multinationals.

U bepaalt zelf de diepgang
De ondersteuning die wij u kunnen bieden varieert van eenvoudig tot volledig. Als u denkt: ik kan veel zelf, dan volgen wij wat u doet en sturen daar waar nodig is bij door tips te geven en u te waarschuwen wanneer wij valkuilen signaleren. Met minimale externe kosten bereikt u zo een maximale kwaliteit.


Maar als u het zelf te druk heeft of niet genoeg kennis dan wel ervaring in huis heeft, dan kunnen wij het volledige traject van werkzaamheden van u overnemen. Wij nemen die last van uw schouders en zorgen ervoor dat alles van A tot Z geregeld wordt. Zo bent u een minimum aan tijd kwijt en bereikt u een maximale kwaliteit.

Handeling vanuit bepaalde kernwaarden
Comiq staat voor bepaalde waarden zoals betrokkenheid en een bijzondere aanpak waardoor u verzekerd bent van elk gewenst resultaat. Over de waarden van Comiq kunt u meer lezen bij "Waarden."

Training on the job
Maar er is nog een reden om te kiezen voor Comiq. Tijdens het traject kan indien gewenst, uw eigen personeel opgeleid worden in de betreffende materie. Dit noemen wij 'training on the job.' Tegelijk met het vorderen van het project, vordert ook de kennis van de materie bij uw personeel. Op een langere termijn kunt u hiermee uw voordeel doen.